Röster om Görrel

Uppskattade verkligen att samarbeta med Görrel. Engagerad, noggrann och ansvarsfull. Kändes även trygg på scenen, växlade smidigt mellan olika moment och språk och fick till riktigt bra och intressanta samtal med våra talare och panellister.

Jon Hedenström, Stabsamordnare och Senior Rådgivare på Sida, 2022


Görrel var grundligt påläst och bidrog aktivt i förarbetet inför vår internationella konferens om Afghanistan. På scenen utstrålade hon lugn samtidigt som hon höll uppe tempot i varje del av konferensen och skickligt hanterade både dignitärer och svåra ämnen i hybridform (digitalt/fysiskt).

Niclas Eriksson, kommunikationschef Svenska Afghanistankommittén, 2021


”Tack för ett fint samtal. Det kändes naturligt och tryggt att prata med dig. Jag fick mycket bra feedback efteråt på sociala medier från de som lyssnade.”

Mariette Lindstein, författare, Bokmässan, 2018


”Stort tack för proffsigt, trevligt och initierat arbete som moderator under bokmässan. Imponerad över hur påläst du var, och hur väl du fick samtalet att flyta på.”

Cecilia Ek, Historiska Media förlag, Bokmässan, 2017


”Stort tack Görrel för din insats på översättarkonferensen förra helgen! Din moderation gav hela konferensen en mycket professionell inramning. Den blev mycket uppskattad och pricken över i:et på en mycket lyckad tillställning. Vem annars skulle hållit ordning på nästan 400 deltagare och ett tjugotal föreläsare under 3 dagar?”

Anja Kaun, organisatör av SFÖ konferensen i Göteborg, 2013