Resor & guidning

guide2

Görrel och Andreas arbetar båda som guider i södra Afrika. Deras kunskaper om och kärlek till såväl Afrika som det goda berättandet grundar sig i decennier av journalistiskt arbete på kontinenten och de är idag uppskattade guider på såväl rundresor som skräddarsydda resor. Sedan 2013 är de knutna till den Sydafrikabaserade lokalagenten Propel Africa och guidar genom dem grupper i södra Afrika på uppdrag av ett flertal skandinaviska researrangörer.


Under större delen av våra liv har resandet varit vår passion och vårt arbete. Och oavsett i vilken roll vi reser så är nyfikenhet den stora drivkraften; önskan att uppleva nya kulturer, möta nya människor, att ständigt lära oss mer och förhoppningsvis kunna förmedla den kunskapen vidare.


Görrel är utbildad och ackrediterad kulturguide i enlighet med South African Tourism Service Associations (SATSA) krav.

Andreas är utbildad och ackrediterad kulturguide respektive safariguide i enlighet med South African Tourism Service Associations (SATSA) krav. Han är medlem av safariguidernas branschorgansiation FGASA (Field Guides Association South Africa).

Om du vill resa i södra Afrika tillsammans med Görrel och/eller Andreas, hör av dig för mer information om vilka resor de kommer att guida under den kommande säsongen.

 

ackred